”Jag har använt Kibbas Snickarservice under många år och de har alltid levererat hög kvalitet i både stora och små jobb, och framförallt så håller dem vad de lovar” Micha – Nöjd kund

Ett starkt gotländskt byggföretag

Kibbas Snickarservice har sedan starten 1991 då företaget bildades strävat efter att se till att beställarens behov efterlevs genom att skräddarsy varje projekt stort som litet.

Företaget har både miljötänk och kvalité i fokus där vi minimerar ekonomiska förluster genom att undvika byggspill samt att hålla en tajt tidsram och att se till att logistiken fungerar genom bra planering.

Vi har utvecklats successivt och är idag ca 30 medarbetare med en kapacitet att utföra det mesta inom byggbranschen, allt från fönsterbyten till större villabyggen.

Vi har hela Gotland som arbetsområde och utför även arbeten på fastlandet.

Våra kunder består av allt från privatpersoner till allmännyttan och fastighetsbolag.

Några av våra beställare är:
Slide background
Slide background
Slide background

Friskvård och samhällsengagemang

Slide background
”Kibba” (Ronny Nysell) som en gång startade företaget var väldigt mån om att alla skulle må bra på firman och han införde då friskvård i företaget. Alla anställda får ta del av en friskvårdspeng som utnyttjas flitigt på simhallar och i olika träningsanläggningar runt om på ön.

Kibba var också mycket aktiv inom föreningslivet och den stafettpinnen har vi försökt att ta hand om genom att hjälpa flera olika föreningar med ekonomiskt stöd, det är vi mycket stolta över.

Vi är även med och stödjer kampanjen Ett Narkotikafritt Sverige (ENS 2000).

Vi sponsrar:
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background


Jobba hos oss

Vi ställer höga krav på på våra anställda och förutsätter att du tycker om och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Det är också viktigt att trivas med sina arbetskamrater, därför lägger vi stor vikt vid personlig kemi. Just nu söker vi fler snickare. Vill du ha nya utmaningar? Aktuell platsannons